About.

Hoi Hoi leuk dat je er bent,

Mijn naam is Tessa, ik ben een jonge spontane creatieve fotograaf. Als kind was ik altijd al bezig met plaatjes en beelden. En al gauw wist ik wat ik wilde worden. Niet vreemd dus dat ik fotografie ging studeren op het SiNTLUCAS in Eindhoven. Ik was er als een vis in het water, fotograferen, filmen, ontwerpen het was helemaal ‘mijn ding’.

Tijdens mijn stage bij Trouwdag in Beeld, heb daar met heel veel plezier de mooiste dingen kunnen maken. Maar ook leerde ik de kneepjes van het vak: mensen  laten poseren, humor, reportages heel bijzonder maken, tot aan het ontwerpen van trouw- en geboortekaartjes toe. Ook al ben ik bescheiden ik kan toch zeggen dat ik er gewoon heel goed in ben. En erg trots ben op wat ik allemaal kan maken.

Inmiddels ben ik afgestudeerd aan de Kunstacademie in Arnhem (ArtEZ) voor docent beeldende kunst en vormgeving. Dit geeft mij veel energie om me nog meer op het creatieve vlak verder te ontwikkelen. Naast het fotograferen werk ik part-time als Docent MVI op een middelbare school. In de loop der jaren heb ik steeds meer geïnvesteerd in professionele apparatuur. Met een thuis studio, een mobiele studio, professionele software en mijn geliefde Canon 7D MarkII Camera met diverse lenzen kan ik elke opdracht op vrijwel elke locatie aan. Mijn grootste kracht ligt in mijn creativiteit, natuurlijk in mijn fotografie, maar ook ben ik creatief in het kunnen afstemmen op de mensen die met mij willen werken. Zo krijgt iedereen die unieke persoonlijke photoshoot!

Is het die ene hele mooie grote dag met je geliefde of wil je zo maar een leuke fotoshoot of met je familie of het gezin. Het kan allemaal.

Bekijk rustig de foto’s op de site en mail of bel me voor meer informatie.

Graag tot snel voor mijn lens.

Liefs,

Tessa