Hoi hoi, leuk dat je er bent!

Mijn naam is Tessa en ik ben een jonge, spontane en creatieve fotograaf.

Als kind was ik altijd al bezig met plaatjes en beelden, al snel wist ik wat ik wilde worden. Het was een logische stap dat ik fotografie ging studeren op het SiNTLUCAS in Eindhoven. Als een vis in het water was ik er: fotograferen, filmen en ontwerpen.

Tijdens mijn stage bij Trouwdag in Beeld heb ik daar met veel plezier de mooiste dingen kunnen maken. Ook leerde ik daar de fijne kneepjes van het vak: mensen  laten poseren, een fijne sfeer creëren, reportages maken en het ontwerpen van trouw- en geboortekaartjes.

Inmiddels ben ik afgestudeerd aan de Kunstacademie in Arnhem (ArtEZ) voor docent beeldende kunst en vormgeving. Dit geeft mij energie om me nog meer te ontwikkelen binnen dit mooie, creatieve vak. Naast mijn werk als fotograaf, werk ik part-time als Docent MVI op een middelbare school. Hier geef ik onder andere lessen fotografie, audiovisueel, animatie en vormgeving

Met een thuis studio, een mobiele studio, professionele software en mijn camera met diverse lenzen kan ik elke opdracht op vrijwel elke locatie aan. Mijn grootste kracht ligt in mijn creativiteit, dat gaat verder dan de foto’s maken alleen. De creativiteit zit ook in het afstemmen op de mensen die met mij willen werken. Zo krijgt iedereen die unieke en persoonlijke fotoshoot die ik wil bieden. Voor jouw mooie en speciale dag met je geliefde of wil je wat leuke en nieuwe foto’s voor aan de muur? Het kan allemaal.

Ik creëer momenten om te koesteren.

Bekijk rustig de foto’s op mijn site. Mocht je vragen of opmerkingen hebben dan hoor ik dat natuurlijk graag van je.

Graag tot snel voor mijn lens.

Liefs,

Tessa