Familieshoots

l                                                                     

 

 

 

Wordt het toch een keer tijd om met de hele familie of het gezin op de foto te gaan? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Tijdens een familieshoot gaan gezellig met de hele familie de natuur in, denk bijvoorbeeld aan het bos, de heide of een strandje aan het water. Een locatie die bij jullie past en dan ook zelf hebben uitgekozen. Hebben jullie een fijne tuin en maak je liever de foto’s bij jullie thuis dan kan dat natuurlijk ook. We nemen voor de shoot alle tijd,  zo maken we in een ongedwongen sfeer de foto’s zodat iedereen kan wennen aan de camera en iedereen zich fijn voelt.

 

Vooraf spreken we 2 datums af met elkaar. Stel het weer zit niet mee op de eerste datum dat hebben altijd al de reserve datum vaststaan. Op de dag zelf hebben we nog even contact hierover.

 

tips voor de fotoshoot

 

Kledingtips

 

  • Kies een paar kleuren die bij elkaar passen en stem dit per gezin of met de familie af.
  • Probeer niet te drukke printjes of kleding met grote opvallende logo’s te dragen, dit raad ik af omdat het afleid. Probeer een drukke print af te wisselen met een effen kledingstuk. Zo voorkom je dat het een chaotisch geheel wordt.

 

Tips voor een shoot met kinderen

 

  • Kinderen blijven kinderen, zorg dat ze zich ook kind blijven voelen tijdens de shoot. Laat ze lekker spelen en rondrennen. Anders is de pret voor de kinderen snel voorbij.
  • Neem een bal mee of ander speelgoed wat ze kennen

 

Algemene tips

 

  • Neem een pastic zak mee en eventueel een paar oude handdoeken. Dit is altijd handig om mee te hebben voor het geval dat het geregend heeft en het is nat of vochtig is.
  • Zorg voor een flesje water en of bijvoorbeeld dextro. Stel het is erg warm dan is het altijd fijn om dit mee te hebben.

 

 

Om de fotoshoot te bevestigen ontvang je een eerste betaling van €20. Is de betaling betaald? Dan staat de datum definitief voor jullie gereserveerd.

 

Bij het boeken van een fotoshoot ga je automatisch akkoord met het gebruiken van de foto’s op social media, website en andere promotie doeleinde van Tessa van Teeffelen fotografie, tenzij vooraf anders is afgesproken.

 

Wanneer je een shoot bij mij boekt ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden. Deze krijg je via de mail van mij als je een shoot boekt