Loveshoots

 

 

Tijdens de loveshoot vieren we jullie liefde! Het draait tijdens deze shoot echt helemaal om jullie. In elkaars ogen kijken, knuffelen, hand in hand lopen en vooral veel plezier maken staat centraal in deze shoot. Het is een moment om even stil te zetten voor een mooie herrinnering. We gaan naar een plek toe die voor jullie belangrijk is of een locatie die jullie aanspreekt. Tijdens de shoot verwacht ik niet dat jullie profesionele modellen zijn, ik begeleid jullie in het poseren. De rest gaat vanzelf. Soms is iets simpels als samen hand in hand over een pad lopen terwijl ik het moment vastleg al super tof.

 

Vooraf spreken we 2 datums af met elkaar. Stel het weer zit niet mee op de eerste datum dat hebben altijd al de reserve datum vaststaan. Op de dag zelf hebben we nog even contact hierover.

 • Reserveer op tijd een plekje, vanaf maart t/m oktober krijg ik veel aanvragen binnen voor loveshoots. Dus zorg ervoor dat je mij op tijd bericht.
 • Gemiddeld duurt een loveshoot 60 minuten 

tips voor de fotoshoot

Kledingtips

 • Kies een paar kleuren die bij elkaar passen en stem dit samen af.
 • Probeer niet te drukke printjes of kleding met grote opvallende logo’s te dragen, dit raad ik af omdat het afleid. Probeer een drukke print af te wisselen met een effen kledingstuk. 

  Algemene tips

  • Neem een pastic zak mee en eventueel een paar oude handdoeken. Dit is altijd handig om mee te hebben voor het geval dat het geregend heeft en het is nat of vochtig is.
  • Zorg voor een flesje water en of bijvoorbeeld dextro. Stel het is erg warm dan is het altijd fijn om dit mee te hebben.

  Om de fotoshoot te bevestigen ontvang je een eerste betaling van €20. Is de betaling betaald? Dan staat de datum definitief voor jullie gereserveerd.

  Bij het boeken van een fotoshoot ga je automatisch akkoord met het gebruiken van de foto’s op social media, website en andere promotie doeleinde van Tessa van Teeffelen fotografie, tenzij vooraf anders is afgesproken.

  Wanneer je een shoot bij mij boekt ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden. Deze krijg je via de mail van mij als je een shoot boekt.