Newborn Lifestyle

 

Met veel enthousiasme fotografeer ik jullie pasgeboren kindje. Zo puur en zo klein nog in deze waardevolle periode. De foto’s zullen een mooie herinnering zijn van deze bijzondere tijd. Gezien de leeftijd van jullie kindje kom ik bij jullie thuis voor de newbornshoot. Een newbornshoot kost veel tijd en geduld, ieder kindje is anders en heeft zo zijn eigen ritme. Een luier verschonen of voeding tussendoor hoort daar dan ook bij. Het verschil tussen een studio en een lifestyle shoot is dat bij een lifestyle shoot jullie als gezin centraal staan samen met jullie pasgeboren kindje. En dat gewoon lekker bij jullie in huis.

Om de fotoshoot te bevestigen ontvang je een eerste betaling van €20. Is de betaling betaald? Dan staat de datum definitief voor jullie gereserveerd.

Bij het boeken van een fotoshoot ga je automatisch akkoord met het gebruiken van de foto’s op social media, website en andere promotie doeleinde van Tessa van Teeffelen fotografie, tenzij vooraf anders is afgesproken.

Wanneer je een shoot bij mij boekt ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden. Deze krijg je via de mail van mij als je een shoot boekt.