Zwangerschapsshoot.

 

   

   

  Vooraf spreken we 2 datums af met elkaar. Stel het weer zit niet mee op de eerste datum dat hebben altijd al de reserve datum vaststaan. Op de dag zelf hebben we nog even contact hierover.

  • Reserveer op tijd een plekje, vanaf maart t/m oktober krijg ik veel aanvragen binnen voor zwangerschapsshoots. Dus zorg ervoor dat je mij op tijd bericht.
  • Gemiddeld duurt een loveshoot 60 minuten

  tips voor de fotoshoot

  Kledingtips

  • Kies een paar kleuren die bij elkaar passen en stem dit samen af.
  • Probeer niet te drukke printjes of kleding met grote opvallende logo’s te dragen, dit raad ik af omdat het afleid. Probeer een drukke print af te wisselen met een effen kledingstuk. 

   Algemene tips

   • Neem een pastic zak mee en eventueel een paar oude handdoeken. Dit is altijd handig om mee te hebben voor het geval dat het geregend heeft en het is nat of vochtig is.
   • Zorg voor een flesje water en of bijvoorbeeld dextro. Stel het is erg warm dan is het altijd fijn om dit mee te hebben.

   Om de fotoshoot te bevestigen ontvang je een eerste betaling van €20. Is de betaling betaald? Dan staat de datum definitief voor jullie gereserveerd.

   Bij het boeken van een fotoshoot ga je automatisch akkoord met het gebruiken van de foto’s op social media, website en andere promotie doeleinde van Tessa van Teeffelen fotografie, tenzij vooraf anders is afgesproken.

   Wanneer je een shoot bij mij boekt ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden. Deze krijg je via de mail van mij als je een shoot boekt.